Facebook'tan Büyük Ayıp
Facebook'tan Büyük Ayıp
admin 23 May 2016
Facebook Sildi Ayıp Etti
Günümüzde en çok kullanılan sosyal medya sitesi olan ve şuan üzerinde en çok üyeye sahip olan Facebook yaptığı ayıplar ile kullanıcıları kendinden soğutuyor. Geçtiğimiz aylarda yaptığı tasarım değişikliklerinden ve geçtiğimiz günlerde Facebook Messenger uygulamasında yaptığı değişiklerden dolayı kullanıcıların tepkilerine maruz kalan Facebook bugün kaldırdığı bir fotoğraf ile dikkatleri üzerine çekti.
Gelen bilgilere göre 16 yaşında Norveçte yaşan genç bir hastalığa yakalandı, yakalandığı hastalıktan dolayı yüz şekli değişen ve normal insanlara göre daha değişik bir yüz şekline sahip olan genç bir sabah Facebooka girdi ve fotoğrafın silindiğini gördü.
Facebook kurallarına aykırı olduğu gerekçesiyle silinen fotoğrafa gençten tacize uğramış hissediyorum dendi. Bu tür bir ayıbı yapan Facebook nasıl bir özrü diler bilinmez ancak bu tür yapılan yanlışların sosyal medya üzerinde hastaların fotoğraf paylaşma özgürlüğünü kısıtlıyor.
Teif Hakkı: