Download your favorite software!

Log in Sign Up
Language
tr
 
alindir.com English Haber Web Dünyası Web Haberleri Twitter Engeli Kaldırma Programları
  • Current rating.

Twitter Engeli Kaldırma Programları

Twitter Engeli Kaldırma Programlarının Başında Gelen Programlar - Alindir

admin 25 Mar 2016
Twitter Engeli Kaldırma Programları screenshot

Merhabalar ,

Son günlerde özellikle ülkemizde twitter engellemesi ardında twitter kullanıcıları bu sosyal ağdan uzakta kaldılar. Peki bu tip bir durumda ne gibi şeyler yaparak engellemeyi aşabiliriz. Öncelikle bazı engellemeleri aşmak için DNS ayarlarınızı değiştirerek engellemeleri aşabilirsiniz ancak bu işlem normal internet kullanıcıları için birazcık karmaşık olabilir.

Engellemeleri aşabilmek için DNS ayarlarınızı değiştirmenize gerek kalmadan engellenen sayfalara ulaşabilirsiniz. Hatta bazı sayfalara DNS değiştirerek ulaşamayabilirsiniz dolayısı ile tavsiye edeceğimiz programlar ile bu tip sayfalara uygulanan engellemelerde aşılabilir.

Ultrasurf indir

indir
                 

Programın genel mantığı şu şekildedir program üzerinden internete çıkış yaptığınızda bağlı bulunduğunuz Proxy sunuculardan ayrılmanızı ve erişim engeli olmayan Proxy sunuculara bağlanarak internette sınırları kaldırarak gezinmenize olanak tanır. Programın Türkçe dil desteği şu an için bulunmamaktadır ancak kullanımı sadece 2 tık ile aç kapa şeklinde olduğu için bu tip bir geliştirmeye henüz ihtiyaç duyulmadığını söyleyebiliriz.

Hotspot Shield VPN for Android İndir

indir

Hotspot Shield VPN for Android, Masaüstü bilgisayar kullanıcılarının aşina olduğu ve uzun zamandır, yasaklı sitelere erişim, yada kişisel verileri koruma amaçlı kullandığı güvenlik yazılımı olan Hotspot Shield programının, Android versiyonudur.

Programın mobil cihazlar içinde kullanılmasının gerekliliğini anlayan AnchorFree GmbH firması gerekli düzenlemeleri yaparak çıkardığı bu versiyonu akıllı telefon ve tabletleri de güvenli hale getirmek için kullanıma sunuldu.


Hotspot Shield İndir

indir

En çok kullanılan Proxy programı  Hotspot Shield ile tüm yasaklı siteler artık açık.

Günümüz internet dünyasında artık yasaklı site sayıları gün geçtikçe artıyor dolayısı ile insanların özgürlüğüne kısıtlamalar geliyor. Fakat artık bu kısıtlamalara son diyoruz Hostspot ile artık istediğiniz sitelere özgürce girebilir ve hiçbir engelleme ile karşılaşmayacaksınız. Program kendi proxy leri üzerinden sizi web dünyasına geçmenizi sağlar ve erişime kapalı olan sitelere bu proxy yönlendirmeleri sayesinde kolayca giriş yapabilirsiniz. İnternet hızınız birazcık yavaşlasa da yinede özgürlüğün bedeli olarak katlanılabilir bir dezavantaj olarak görüyoruz.


Spotflux İndir

indir

Son yıllarda devletler arasında moda olan internet sitesi yasaklama durumundan kaynaklı bir çok site kullanıcılara kapatılıyor. Bu durumu fak eden yazılım firmaları da bu yasakları aşmanın yollarını bulan birtakım programlar ile hayatımıza girmeye başladılar ,bu programların en çok kullanılanlardan biri olan AnchorFree firmasının Hotspot Shield yazılımıdır dünya genelinde 20 milyonu aşkın kullanıcısı olan bu yazılımın en yakın rakiplerinden biride SpotFlux  programıdır program benzerlerinin yapabildiği her şeyi başarı ile gerçekleştirmekte olup kullanımı çok basittir.


Freegate indir

indir

Freegateadından da anlaşılacağı üzere serbest geçiş anlamına gelen yardımcı bir Proxy programdır.Çin de milyonlarca kişinin kullandığı program bir çok siteye rahat erişim sağlamanıza yardımcı oluyor.

Öğrencilerin, iş adamlarının, gazetecilerin ve diplomatik ilişki yapan insanların kullandığı bir programdır.Program bütün yasaklara karşı adeta meydan okuyan şu günlerde yeni sansür tasarısını da dinlemeyen bir programdır. Programı kullanmak için ekstra hiçbir çaba sarf etmenize gerek yok.Programı indirdikten sonra programa çift tıklayarak çalıştırıyorsunuz.

Yukarıda kısaca tanıttığımız programların tamamı ile tüm engelli siteleri açabilirsiniz hatta sadece twitter değil facebook, youtube  gibi gelecekte engellenme ihtimali olan tüm bu siteleri tavsiye ettiğimiz bu programları yükleyerek bilgisayarınızda rahatlıkla açabilirsiniz.






Copyright:
Add your review!
program | ile | twitter | bir | için | proxy | olan | shield | yasaklı | çok | kaldıran program | artık | youtube | internet | kaldıran | hotspot shield |


Digg this! Digg this!    Slashdot it! Slashdot it!    Bookmark this post to del.icio.us Add to del.icio.us    Stumble! Stumble!    Submit to Reddit! Submit to Reddit    Submit to Reddit! Add to Technorati    Furl this! Furl
Related
Portal Sepeti com Nasıl.. 01 Jun 2016
Portal Sepeti Com Eklentisi Kaldırma Yöntemleri Resimli Anlatım
1,521 Reads
Kredi Kartları Kullanıcıları.. 24 May 2016
Kredi Kartları Kullanıcıları Şifrenizi Değiştirin
891 Reads
Google Sildi Sosyal Medya.. 23 May 2016
Google Sildi Sosyal Medya Ayaklandı
1,076 Reads